Workshops bij “Zo kan het ook”

Vrijdag 7 april is in Burgers’ Zoo in Arnhem het event: Zo kan het ook!, een dag rond de vraag: Vernieuwen, hoe doe je dat?

Zowel Damaris als Jac verzorgen er workshops.

Jac verzorgt Zo binnen, zo buiten:

Jac: “Vernieuwen begint met het vernieuwen van je eigen denken. Deze workshop gaat uit van je eigen kracht: niet door activistisch te zijn en ergens tegen te ageren, maar door authentiek, liefdevol, creatief en humorvol te zijn, heb je de grootste impact. Zo lever je een werkelijke bijdrage aan de omvorming van de mensheid tot een rechtvaardig en zich van binnenuit ontwikkelend ‘samenlevingsorganisme’.

Deze workshop bestaat van begin tot eind uit denk- en waarnemingsoefeningen waardoor je direct ervaart wat de kern van vernieuwing is.”

Damaris doet samen met Henk Smit van bakkerij Driekant in Zutphen de workshop Sociaal ondernemerschap, een kwestie van doen!

Damaris: “Met behulp van de zes dimensies van Economy Transformers gaan we samen ontdekken op welke manier het bedrijf van Henk een voorbeeld is van meervoudige winstcreatie. Deze praktische insteek reikt de deelnemers concrete handvatten aan om na te gaan hoe dit op hun eigen situatie van toepassing is.”