Crowdfunding

 

Lieve Economy Transformers,

Behoefte aan nieuwe samenlevingsvormen? Zin in zinvol werk? Dan is Economy Transformers Academy iets voor jou. Daar kun je jezelf ontwikkelen tot samenlevingskunstenaar, iemand die zijn bijzondere bijdrage levert aan de samenleving op een sociaal vernieuwende en economie omvormende manier.

Graag willen we alles wat we doen in de academie ook online beschikbaar maken én publiceren in een boek: Hoe word ik een samenlevingskunstenaar?

Help jij ons onze volgende stappen te zetten? Helpen wij jou voor jezelf helder te maken wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Op een sociaal vernieuwende en economie vernieuwende manier. Je kunt via onderstaande knoppen geld schenken. Je kunt ook direct storten op:

NL41 TRIO 0338 5036 92

t.n.v. Economy Transformers Academy

o.v.v. Samenlevingskunstenaars

Super bedankt!

Damaris Matthijsen


Geef € 25,– en ontvang een VIP behandeling bij de feestelijke presentatie van Economy Transformers Academy Online.

 

 

 

 


Geef € 50,– en ontvang een VIP behandeling bij zowel de feestelijke presentatie van Economy Transformers Academy Online als de feestelijke presentatie van het boek Hoe word ik een samenlevingskunstenaar?

 

 

 

 


 

Geef € 100,– en ontvang een VIP behandeling bij beide feestelijke presentaties + een exemplaar van het boek Hoe word ik een samenlevingskunstenaar?

 

 

 


 

Geef € 250,– en ontvang een VIP behandeling bij beide feestelijke presentaties + een exemplaar van het boek Hoe word ik een samenlevingskunstenaar? + een jaar lang toegang tot Economy Transformers Academy Online.

 

 


 

Geef € 500,– en ontvang VIP behandeling bij beide feestelijke presentaties + een exemplaar van het boek Hoe word ik een samenlevingskunstenaar? + een jaar lang toegang tot Economy Transformers Academy Online + begeleiding bij het doen van de online modules.

 


Geef je meer dan € 500,—, dan ontvang je een VIP behandeling bij beide feestelijke presentaties + een exemplaar van het boek Hoe word ik een samenlevingskunstenaar? + een jaar lang toegang tot Economy Transformers Academy Online + begeleiding bij het doen van de online modules + persoonlijk gesprekken.

 

 


Bepaal je liever zelf hoeveel je geeft, maak dan gebruik van deze optie.

 

 


 

 

Wat doet de academie met je?

 

 

Dit zijn de crowdfundingsfilmpjes

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij ET? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en voeg je bij de 795 abonnees die we reeds hebben mogen verwelkomen, het is gratis. We streven ernaar eens per maand een nieuwsbrief te versturen.