Wat is Economy Transformers

Welkom bij Economy Transformers, de beweging van pioniers die streven naar een vrij-gelijk-samenleving. Een samenleving waarin we samen als persoon vrij zijn en als mens gelijk.

Hoe je streeft naar een vrij-gelijk-samenleving, daar gaat onze hele beweging over. Een kern uitgangspunt daarbij is dat we daar alleen komen als we het principe van  ‘zo binnen zo buiten’ ons goed eigen maken. Het gevolg daarvan is dat we op ons eigen denken en waarnemen vertrouwen, op onze intuïtieve krachten. De weg naar binnen zal ons inzichten over de mens geven van waaruit we naar maatschappelijke vormen zullen zoeken die we aan onszelf durven toetsen en daarmee inherent menselijk zijn en gezondmakend voor mens en Aarde. De weg naar binnen zal leiden tot een weg naar buiten die is afgestemd op het menselijke. Deze weg naar binnen is kwetsbaar, hij vertraagt. Hij laat ons stil staan in een tijd dat de wereld om ons heen in brand lijkt te staan en de roep om oplossingen en doen nog nooit zo groot geweest is. Doen is het nieuwe denken zo wordt beweerd. Ja en wij zeggen ook. Doen zonder inzichten leidt tot een volgende catastrofe. De pijn uithouden, even nog niet doen, werkelijk doorgronden waar het over gaat en vandaar uit gegrond in jezelf, wat jij te geven hebt gaan doen. Dan gaat de buitenwereld met je meebewegen en kom je in flow.

Wij vormen onszelf op dit moment om tot DeelGenootschap waarbij wij zelf invulling geven aan het realiseren van de vrij-gelijk-samenleving.  De website daarvan is in ontwikkeling. Verder bouwen wij aan deze samenleving door het aanbieden van een drie jarige opleiding tot samenlevingskunst via de Economy Transformers Academy voor mensen die een krachtiger bijdrage willen leveren aan een betere wereld. We begeleiden bedrijven en organisaties bij hun transitievragen vanuit Economy Transformers Business Solutions en met diverse partijen initieren of participeren we multi stakeholder projecten zoals Eigentijds Eigendom van Grond en Radikale Ketenvernieuwing.

Heb je een vraag of zou je iets met ons willen doen, neem dan contact met ons op.

En abonneer je uiteraard op onze gratis nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van de activiteiten die we organiseren waar iedereen aan mee kan doen.

Vanaf 21 september 2017 kun je de cursus Ik ben samenlevingskunstenaar online doen

Zolang de online cursus nog in ontwikkeling is, kun je die vanaf donderdag 21 september doen voor de speciale prijs van € 100,–. In groepjes van meerdere deelnemers doe je online meerdere modules bestaande uit teksten, filmpjes, oefeningen, quizizz, opdrachten en chats met elkaar en je begeleider met het doel jezelf te ontwikkelen tot samenlevingskunstenaar. Bovendien word je vanaf januari 2018 regelmatig uitgenodigd voor ontmoetingsdagen voor mensen die de online cursus doen.

Bestel alvast het boek Hoe word ik een samenlevingskunstenaar?

Graag maken wij de academie toegankelijk voor iedereen, ook via online modules en een boek. Én bewaren wij onze onafhankelijkheid. Daarom maken wij ons afhankelijk van schenkingen en voorinschrijvingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, uitgenodigd worden voor workshops en feestjes en het boek ontvangen zodra het uitkomt? Dat kan. Hoe meer je schenkt, hoe meer korting je krijgt. Geef je € 100,–, dan krijg je 100% korting. Alvast Superbedankt!