Economy Transformers Community

Welkom bij Economy Transformers community. Als je Economy Transformers als geheel als een boom zou willen zien dan vormt ET community het wortelstelsel en de stam. Natuurlijk is dat maar een beeld. In dit geval past het omdat Economy Transformers zich wil wortelen gemeenschap.

ET community omvat alle mensen die bij Economy Transformers betrokken zijn. Dat zijn dus zowel de mensen die actief zijn in een van de ET loten zoals ET academy en ET solutions. Maar ook de mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief horen daarbij.

Een belangrijke taak voor ET community is, de naam zegt het al, gemeenschapsvorming. ET community wil ondersteunend zijn aan alles wat er binnen Economy Transformers gebeurt. We begeleiden processen. Helpen mee met het organiseren van evenementen, onderhouden contacten en verwelkomen mensen in de organisatie. Ook de ontwikkeling van de website hoort daarbij.

Ben je geïnteresseerd om mee te denken, mee te doen of ET op een andere manier te ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief of komen kennismaken tijdens een van onze evenementen zoals het driemaandelijkse Vuuratelier.


Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij ET? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We streven ernaar eens per maand een nieuwsbrief te versturen.