raad van betrokkenen

Economy Transformers is blij met de een paar mooie betrokken mensen om ons heen. Mensen die onze intentie onderschrijven en ons met raad en daad bijstaan wanneer we hier om vragen.

Vanaf het eerste uur zijn betrokken
Herman Wijffels, beschermheer
Herman staat aan de wieg van Economy Transformers. De eerste gesprekken vonden aan de ovale tafel van Herman plaats. We zijn samen op pad geweest voor het vinden van financiers voor ons proces. Hij opende deuren en ondersteunde Damaris in haar eerste zoektocht hoe ET verder op te zetten en vorm te geven.

Herman Wijffels over ET: “Economy Transformers wijzen naar de stip op de horizon en bouwen er zorgvuldig aan deze stip op de horizon dichterbij te brengen. Ze zijn een wegbereider naar de toekomst toe die we zo hard nodig hebben om van deze aarde een mooiere plek te maken voor ons allemaal”

Ignaz Anderson
Lid van de stuurgroep ET eerste uur. Als directeur van de Iona Stichting heeft Ignaz zich vanaf het begin hard gemaakt dat ET zichzelf op een onafhankelijke manier in de wereld kon zetten. Hij bood ET een fonds op naam aan wat ons de mogelijkheid gaf dan mensen hun gift van de belasting af konden trekken en dat we toch ook juridisch licht georganiseerd konden blijven.

Caroline van Leenders
Lid van de stuurgroep ET eerste uur. Verander expert bij uitstek, vis in het water van de duurzaamheid en de overheid, founder van de CoP biodiversiteit en nu de CoP financiele instellingen. Werkzaam bij RVO (rijksdienst voor ondernemend nederland) en schrijster van onder meer de tien tips voor slimme sturing.

Alide Roerink
Lid van de stuurgroep ET eerste uur. Lange tijd actief voor de world connectors, NCDO en betrokken bij activiteiten van de Club van Rome. Nu met name nog coordinator van het Earth Charter Nederland.