ET co-creëren

Kom je mee een kwartet maken over de zes dimensies?

img
donderdag 11 mei 2017
Inloop: 09.30 | Aanvang: 10.00 | Einde: 14.00
Werkkamer Damaris, AlmereInformatie

Helen Toxopeus, auteur van ons boekje over geld, deed mij het ideetje aan de hand op mijn vraag hoe de zes dimensies ondernemers zouden kunnen helpen bij transitievraagstukken. Ze antwoordde: “Houd het luchtig en licht, maak een teaser voor meer. Een kwartetspel?”

“Ja leuk”, dacht ik, “En helemaal als we dat een middagje samen gaan doen.”

Zie jij het ook voor je: een spel voor thuis en/of op het werk? Waarmee je op een lichte en luchtige manier toch heel direct kennismaakt met en leert over de zes dimensies van Economy Transformers. Als middel om jou en je bedrijf te helpen bij transitievraagstukken?

uitnodiging
Graag nodig ik jou uit om een middag al knutselend dit spel in elkaar te zetten, dan wel daar een stevige eerste aanzet voor te geven. Nooit gedaan? Ik ook niet. Geen idee hoe je zo iets aanvliegt, vermoedelijk is het gewoon zitten en beginnen. Creatief zijn, spelen. En wie weet hebben mensen wel ervaring en kennen ze ook de kanalen om dit tot een echt product te maken. Kom dan vooral ook:). Fijn als er ook beelddenkers opduiken en wie weet kan het kwartet nog wel heel anders worden met verdiepingsvragen achterop of god weet wat.

Hierbij een beginnetje voor het spel:

  • “Mag ik van jou uit de serie Eigendom binnenkant, “ervaringen & inzichten”?
  • “Ja, heb ik.”
  • “En mag ik dan ook van jou uit de serie Eigendom buitenkant, “de balans”?
  • “Nee, die heb ik niet.”
  • “Mag ik dan van jou van Organiseervormen buitenkant, “besluiten met concent”?

Alles is mogelijk en hoe meer zielen hoe meer creativiteit en vindingrijkheid. Ik zorg voor papier, lijm, en tekenspullen, tegelijkertijd: neem vooral ook mee wat jij denkt nodig te hebben voor een kwartetspel van de zes dimensies Ik ben, dialoog, eigendom, Aarde, waardebepaling en organiseervormen.

We doen het gewoon in mijn grote nieuwe werkkamer in Almere Oosterwold. Ik verzorg de lunch en we kijken wel hoe lang we nog energie hebben. Mensen die komen zal ik een route beschrijving sturen en we kunnen je ook komen halen van het station.

Tot de 11e, ik verheug me erop!
DamarisAanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor dit evenement. Het is voor de organisatie prettig om te weten hoeveel mensen er in ieder geval komen.