Meet & Greet

Meet & Greet Economy Transformers Academy

img
vrijdag 28 juli 2017
Inloop: 19.30 | Aanvang: 20.00 | Einde: 22.00
Het Veerhuis, VarikInformatie

Lieve mensen,

Vrijdag 28 juli, zaterdag 29 juli en zondag 30 juli zijn wij in Het Veerhuis in Varik.

Om alle schenkers te bedanken. En mensen, die overwegen ons werk financieel te ondersteunen, de gelegenheid te bieden nader kennis te maken.

Economy Transformers Academy is een onafhankelijke academie voor samenlevingskunst. Je verdiept je er liefdevol in jezelf én in de samenleving. Al doende ontwikkel je je tot co-creator van wat wij noemen een vrij-gelijk-samenleving, een Aarde- en menswaardige samenleving.

Graag willen wij de academie onafhankelijk doorontwikkelen en toegankelijk maken voor iedereen, ook via online modules en een boek. Om de onafhankelijkheid te bewaren vragen wij mensen geld te schenken zonder voorwaarden. Tijdens deze dagen kun je dus kennis maken met ons en de manier waarop we werken en bepalen of en zo ja met welk bedrag je ons werk wilt ondersteunen.

  • vrijdagavond 28 juli vertellen wij ons verhaal en krijg je een inkijkje in het zo binnen/zo buiten-principe, de verhouding tussen jezelf en de wereld waarin je actief wilt zijn of al bent (Jac),
  • Op zaterdag van 14.00 tot 16.00 vindt er een workshop plaats waarbij we de Uno box van Henry Mentink onder de loep nemen en stoeien met de vraag hoe zij inhoudelijk in elkaar zit en hoe zij zich verhoudt tot de zes sleutels van Economy Transformers. Hou je van een uitdaging en wil je bijdragen om deze bijzondere toolbox inhoudelijk een stapje door te ontwikkelen, dan ben je van harte welkom aan te sluiten.

    Meer weten over de uno box, ga dan naar http://www.veerhuis.nl/uno-box/

  • zaterdagavond 29 juli geven we een verdiepingssessie met betrekking tot een samenlevingsvraagstuk (Damaris),
  • vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 overdag kun je een afspraak met ons maken, samen of apart.

Het Veerhuis is een prachtige plek om te zijn en om je er te laten inspireren.

Als je vragen hebt, alvast nader kennis wilt maken of een afspraak wilt plannen dan kun je bellen:

  • Damaris     (06) 50 63 71 44
  • Jac            (06) 14 68 78 73

Veel dank en graag tot ziens!

hartelijke groeten,

Jac Hielema en Damaris MatthijsenAanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor dit evenement. Het is voor de organisatie prettig om te weten hoeveel mensen er in ieder geval komen.


Agenda