ET solutions

 

ET solutions wil uiteindelijk een hecht verband van zelfstandige professionals zijn, die elkaar versterken en aanvullen in hun missie om organisaties en bedrijven te helpen bij de transitie naar een volhoudbare economie en samenleving. Vanuit de vraag die ons bereikt of die wij zien, zoeken wij voor het beoogde resultaat en de samenwerking, de beste verbindingen qua trainers en de beste vorm qua activiteiten. Wij denken daarbij graag in termen van overvloed. Zowel voor onszelf alsook voor jou als vraaghouder. Om te werken aan jouw ambitie om (weer) koploper te zijn in de transitie maken wij actief gebruik van het gereedschap dat ons door Economy Tranformers zelf worden aangereikt en die wij voor onze doelgroep specifiek door ontwikkelen: de zes dimensies, ‘vrij gelijk samen’ en de methode van zo binnen zo buiten.

ET solutions is opgericht in 2012 door Damaris Matthijsen in nauwe samenwerking met Marjon van Opijnen waarmee zij nog intensief samenwerkt op diverse projecten. In de tussenliggende tijd zijn diverse trainers bij ET solutions betrokken geweest. Zij maken inmiddels deel uit van ons uitgebreide trainers netwerk. Op dit moment is Damaris degene die ET solutions vorm, kleur en inhoud geeft en afhankelijk van de vraag zoekt zij daar extra trainers uit haar netwerk bij.

ET solutions onderschrijft de intentie van Economy Transformers


Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij ET? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We streven ernaar eens per maand een nieuwsbrief te versturen.