Partners

 

In het werkveld van ET solutions zijn steeds meer mensen en organisaties actief. En dat is inspirerend. Graag delen wij met jullie die organisaties waar wij een relatie mee hebben, ons door geïnspireerd weten, mee samenwerken of nog anders.

Economy Transformers
Onze moederorganisatie van waaruit wij ontstaan zijn en waaraan wij de basis van ons gereedschap te danken hebben; de zes dimensies. Wij ondersteunen de activiteiten van Economy Transformers door workshops te geven tijdens openbare kennismakingsbijeenkomsten, door in de kerngroep actief te zijn, door onze activiteiten in afstemming op het geheel te ondernemen en financieel door 10% van onze inkomsten aan haar af te dragen.

Het Veerhuis
Samenwerkingspartner van ET op veel gebieden met veel raakvlakken. Damaris zit als mede oprichter in het bestuur van de Uno Foundation, de stichting die het juridisch beheer van het Veerhuis heeft. Andersom zit Henry in de kerngroep van ET. Van het Veerhuis zijn ruim 80 mensen aandeelhouder. De UNO Foundation heeft haar uitgangspunten geformuleerd vanuit de zes dimensies waarmee zij een mooi praktijk voorbeeld is voor wat wij als Economy Transformers met elkaar willen neerzetten. En zij stelt haar prachtige locatie aan de Waal ter beschikking aan ET(s) activiteiten.

Het Village Trade Center in het Veerhuis is ook opgericht door Henry Mentink. Het kleine zusje van het WTC, bedoelt om de veerkracht in dorpen zichtbaar te maken en te versterken. Het concept is bedoeld om de wereld over te gaan dus als je een VTC in je dorp wilt oprichten neem dan contact op met Henry.

Het Groene Brein, Antoine Heideveld. Antoine ondersteunt onze ET academy en Solutions en het groene brein werken samen aan het opzetten van een nieuw project; radicale keten vernieuwing, een social change lab om meer radicale vernieuwingen door te denken en in de praktijk te brengen. We zetten hier de zes dimensies voor in. Wil je financieel en / of inhoudelijk partner worden in dit project? Neem dan contact op met Damaris.

Marjon van Opijnen