In de media

  • Kantelingsalfabet - Damaris schrijft mee aan het kantelingsalfabet onder de D van Drie-eenheid. Zij neemt hierin in herschreven vorm haar lezing op van 4 februari 2015 gehouden tijdens het Serious Social Value symposium georganiseerd door Social Power House.
  • Volzin - Volzin publiceert sept. 2014 een interview met Damaris over haar ideeën over een nieuwe economie. Helaas moet je lid zijn om het hele artikel te kunnen lezen maar een eerste stukje is te lezen.
  • Damaris in Antroposofie Magazine - Antroposofie Magazine is een nieuw blad. Het is te koop in boekhandels en is meegestuurd met diverse bestaande bladen en naar organisaties als de Triodosbank. Het blad richt zich op mensen die geïnteresseerd zijn in toegepaste spiritualiteit. Damaris is voor het eerste nummer geïnterviewd en heeft een lezing gegeven tijdens de perspresentatie. Ga voor een indruk … "Damaris in Antroposofie Magazine" verder lezen
  • Topwijven - In een bijzonder mooi vormgegeven uitgave interviewt Diana Verbeek elf inspirerende vrouwen in het boek Top Wijven (2012). Damaris is daar een van. Zij vertelt over vrij gelijk samen, de zes dimensies en Economy Transformers en hoe voor haar al deze zaken samen komen.
  • Zes dimensies in New Financial Magazine - In het voorjaar 2013 interviewt het New Financial Magazine Damaris die vertelt over haar rol binnen ET, de zes dimensies en haar ambities om ‘vrij gelijk samen’ als richting gevende organiserende principes voor de samenleving verstaanbaar te maken.
  • Verzekeringsbranche in transitie - New Financial Magazine publiceert Winter 2013 een artikel over de zes dimensies en de verzekeringsbranche in transitie geschreven door Marjon van Opijnen en Damaris Matthijsen.
  • Damaris in Educare - In 2015, 3e jaargang, is Damaris geinterviewd binnen het thema Geld.
  • Key note op Serious Social Value symposium, 4 feb 2015 - Damaris spreekt als een van de twee key note speakers op het symposium Serious Social Value georganiseerd door Social Power House in partnerschap met Economy Transformers, SE lab en Nederland in Dialoog. Hare Majesteit is ook van de partij. Hieronder is de lezing integraal overgenomen en hij is via youtube terug te bekijken. Hoe waarderen … "Key note op Serious Social Value symposium, 4 feb 2015" verder lezen
  • Key note op Bright Now Festival, 2014 - Damaris is key note speaker op zaterdag 27 september 2014 tijdens het twee-daagse festival georganiseerd door het Shambala Instituut. Kijk haar lezing terug en haar optreden in het panel via youtube.
  • TEDx Delft ‘towards an economy that honors life’ - Op 4 oktober 2013 mocht Damaris een TEDx speech houden. Hoog zwanger met een korte adem is het toch een heel helder verhaal geworden waarbij de koppeling tussen binnen en buiten centraal staat. En samenwerking als de nieuwe grondtoon voor de economie.